Brain damaged?

Bilde 1-2

En gjeng på seks ansatte ved Universitet i Oslo (UiO) utgjør Psykologisk Institutt (PSI) sitt husband Brain Damage! Dette er UiO sitt eneste ansattband, og de har sin første live-konsert tirsdag 5. mars på Månefisken!

Bandet består av:
Henning Bang: spiller gitar og piano i Brain Damage, i tillegg har han en doktograd i organisasjonspsykologi, er utdannet siviløkonom og psykolog. Han jobber som førsteamanuensis ved UiO og utvikling av organisasjoner, team og ledere.

Anne-Kari Torgalsbøen: spesialist i klinisk psykologi og førsteamanuensis ved Psykologisk institutt UiO. Hun har vært nestleder i Norsk psykologforening, er vokalist og spiller gitar i Brain Damage.

Bjørnar Hjulstad: serniorkonsulent ved PSI UiO, og spiller sologitar i Brain Damage! Han har en mastergrad i sammenlignende politikk fra UiB.

Christine Mohn er vokalist i Brain Damage. Hun er utdannet psykolog og har en doktorgrad fra UiO.

Svein Magnussen er professor i kognitiv psykologi. I 2001 fikk han Norges forskningsrådspris for fremragende forskning. Han er sjefen for batteri i Brain Damage!

Dag-Erik Eilertsen er utdannet psykolog, og jobber som universitetslektor ved PSI. Tirsdag 5. Mars kan du se han spille bass med Brain Damage!

Se her for mer informasjon.