Bokskap

OBS! Dette gjelder bare Bergen

Psykologisk Studentforening (PSF) har tildelt PsychAid Bergen ansvaret for bokskapene som tilhører psykologisk fakultet ved UiB. Alle inntektene går direkte til årets aktuelle innsamlingsaksjon.

 

Vil du leie et bokskap?
Bøker og annet studiemateriell kan oppbevares i bokskap i tilknytning til lesesalene. Leie for et bokskap i et semester koster bare 20 kroner.

Slik går du frem
Du finner selv et ledig bokskap som du ønsker å benytte, henger en hengelås på bokskapet, og noterer deg nummeret på skapet. Deretter legger du pengene i en konvolutt der du oppgir fullt navn og skapnummer på det bokskapet som er tatt. Konvolutten legger du i PSU/PsychAid sin postkasse i Christies gate 12 (Bjørn Christiansens hus) som er merket “bokskap”. PsychAid registrerer så at du har betalt leie for det aktuelle bokskapet.

Betalingsfrist høst:     15. september
Betalingsfrist vår:       1. februar

Klipping av lås og kast av innhold
Når betalingsfristen er gått ut vil hengelåsene på ubetalte skap bli klippet! All innhold fra skapet kan hentes hos PsychAid innen 2 uker mot et gebyr på 100 kroner. PsychAid står fritt til å kvitte seg med innholdet dersom det ikke hentes innen 2 uker.

899195_10152895998596568_826162531_opfs