Bokskap

OBS! Dette gjelder bare Bergen

Psykologisk Studentforening (PSF) har tildelt PsychAid Bergen ansvaret for bokskapene som tilhører psykologisk fakultet ved UiB. Alle inntektene går direkte til årets aktuelle innsamlingsaksjon.

 

Vil du leie et bokskap?
Bøker og annet studiemateriell kan oppbevares i bokskap i tilknytning til lesesalene. Leie for et bokskap i et semester koster bare 30 kroner.

Slik går du frem
Du finner selv et ledig bokskap som du ønsker å benytte, henger en hengelås på bokskapet, og noterer deg nummeret på skapet. For å betale kan du velge mellom å bruke vipps eller betale kontant. Vis du betale kontant legger du pengene i en konvolutt der du oppgir fullt navn og skapnummer på det bokskapet som er tatt. Konvolutten legger du i PSF sin postkasse i Christies gate 12 (Bjørn Christiansens hus). PsychAid registrerer så at du har betalt leie for det aktuelle bokskapet.

Ønsker du å betale med Vipps, kan du overføre pengene til ”Innsamling PsychAid” (#86257). Husk å merk betalingen med navn og skapnr.

Betalingsfrist høst:     15. september
Betalingsfrist vår:       1. februar

 

 

Klipping av lås og kast av innhold
Når betalingsfristen er gått ut vil hengelåsene på ubetalte skap bli klippet! All innhold fra skapet kan hentes hos PsychAid innen 2 uker mot et gebyr på 100 kroner. PsychAid står fritt til å kvitte seg med innholdet dersom det ikke hentes innen 2 uker.

899195_10152895998596568_826162531_opfs