Aksjon 2012

PsychAid-aksjonen 2012 støttet Voksne for Barn. Bøsseinnsamlingen fant sted fredag 23. og lørdag 24. mars, 2012. Totalt samlet PsychAid inn 207 000,- kroner!

Om formålet: Voksne for Barn

Midlene fra innsamlingsaksjonen skal gå til møteplasser og nettverk for ungdom som lever i familier med rusmisbruk eller psykiske problemer. Prosjektene Møteplass og Nettverk er tilbud hvor ungdom med felles erfaringer fra oppveksten kan møtes og snakke om alt  – enten om det som er vanskelig, eller om det som går fint. Her vet ungdommen at de andre snakker sant når de sier “jeg forstår” eller “jeg skjønner”.

Selv om det er viktig med arena hvor man kan snakke om sine problemer, er fokuset på Voksne for Barns samlinger ofte rettet mot  mestring og bedring av situasjonen. En slik positiv vinkling gir en ekstra helsefremmende effekt, i tillegg til den viktige effekten av å treffe annen ungdom med lignende opplevelser.

Ved siden av å være et sted hvor ungdom kan møtes, er Møteplass og Nettverk viktige for å samle inn kunnskap og erfaringer til de fagpersonell som jobber med brukergruppen: Gjennom Voksne for Barns tilbud forteller ungdommen om hjelpen de har fått tidligere, og kan fortelle hva som fungerer og ikke fungerer.

Les mer om Voksne for Barn og hva de gjør her.

Aksjonsdagene

Fredag 23. mars: PsychAid har stand på Fredrikkeplassen på Universitetet i Oslo. Bøssebærere vil gå rundt på Blindern for å samle inn noen kronestykker fra alle de flotte og engasjerte studentene!

Lørdag 24. mars: PsychAid har stand både på Stortorvet og på Grünerløkka. Denne dagen satser vi på at hele sentrum skal få med seg at det er innsamlingsaksjon!

Bergen: Begge dager arrangeres det også bøsseinnsamling av psykologistudentene i Bergen.

Kaffe, vafler og kake blir som alltid å få på stand!

Premier

Dersom du stiller opp som bøssebærer under årets aksjon, er du med i trekningen av flotte premier. Hold deg oppdatert på denne siden for å se hva du har mulighet til å vinne!

Gavekort fra Akademika: den av årets bøssebærere som samler inn mest penger, vinner et gavekort fra Akademika til en verdi av 1000 kroner! I tillegg trekker vi to bøssebærere som hver får et gavekort på 500 kroner.

Billetter til årets psykologirevy: i samarbeid med Morrari, lodder PsychAid ut 5 billetter til vårens heftigste sceneopplevelse: “Psykodrama”.

T-skjorter fra Voksne for Barn: blant de som går med bøsse 23. eller 24. mars vil vi trekke 5 kule t-skjorter fra Voksne for Barn.

Espressokopper:

Sponsorer

Hovedsponsor for Aksjon 2012 er Norsk Psykologforening

http://www.psykol.no/

Andre sponsorer:

Bilder

Stand Grünerløkka

Stand Grünerløkka

Stand Stortorvet

Bøssebærer Erik

Bøssebærer Erik